De Golfbaan

Golfers kunnen bij Rhoon GolfCenter hun hart ophalen aan de fraaie golfbaan. Deze ligt op een schitterende locatie naast de Rhoonse Grienden en langs de Oude Maas.
De golfbaan bestaat uit achttien holes en is aangelegd als een parkachtige polderbaan. Uitgebreide beplanting, royale waterpartijen en brede fairways maken van de baan een geduchte tegenstander. Wilt u het zakelijke met het sportieve combineren?
Verras uw personeel of zakenrelaties met een golfdag?
Na het spelen van een toernooi of het bijwonen van een clinic kan er bij Brasserie Rhoonse Polder heerlijk worden ontspannen met een borrel, een diner of een buffet naar keuze.
Kortom, voor zowel golfers als niet-golfers is Brasserie Rhoonse Polder bij uitstek de plek om natuurlijk te genieten.
 
www.rhoongolfcenter.nl
 

Golfclub Oude Maas

Brasserie Rhoonse Polder is thuishonk van Golfclub Oude Maas.
Dankzij de mooie ligging aan de golfbaan is het vanzelfsprekend dat veel golfers vóór en na hun rondje golf Brasserie Rhoonse Polder aandoen.
Zeker bij mooi weer is het terras van Brasserie Rhoonse Polder een uniek plekje.
De Golfclub Oude Maas is vanaf het ontstaan van het golfcomplex de vaste bespeler van de baan. De golfclub is een actieve vereniging die veel wedstrijden voor zijn leden organiseert.
Iedere dag van de week wordt er wel een wedstrijd in verenigingsverband gespeeld en spelen de leden hun gewone rondjes met vrienden en kennissen.
Al met al zorgt de Golfclub ervoor dat het nooit helemaal stil is in de Brasserie.
 
golfbaan-rhoon